Els compositors Esther Pérez, Demian Rudel i Sergi Puig estrenen obres amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

Esther Pérez Soriano, Demian Rudel Rey i Sergi Puig Serna estrenen obres amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts, dins del taller pedagògic del Festival Ensems. Entrevistem als tres joves compositors i ens expliquen l’experiència del treball amb la Jove Orquestra.

Esther Pérez Soriano: «Sempre havia pensat en escriure per a orquestra»

La jove compositora Esther Pérez Soriano ens explica com és treballar amb una jove orquestra i amb un jove director, i ens dona alguns detalls de la seua obra, Colors. A més, ens parla del seu desig d’escriure per a orquestra, i de com ha afrontat eixe repte.

Pots vore l’entrevista sencera ací:

Demian Rudel Rey: «de vegades, gent amb menys experiència aporta noves solucions als problemes»

El compositor Demian Rudel Rey ens explica d’on prové la idea de la seua obra, Mugre, reflexiona sobre el significat d’eixa paraula a Argentina, i de com li ha servit per a traduir en música eixe concepte.

Pots vore l’entrevista sencera ací:

Sergi Puig Serna: «és un treball molt interessant per a tots: intèrprets, directors i compositors»

El compositor Sergi Puig Serna ens explica com s’enriquix el treball de la creació musical treballant conjuntament amb joves intèrprets i joves compositors. A més, posa en valor la necessitat d’este tipus de projectes per oferir oportunitats als joves compositors.

Pots vore l’entrevista sencera ací:

2 comentarios en “Els compositors Esther Pérez, Demian Rudel i Sergi Puig estrenen obres amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

Deja un comentario