Edgar López i Miquel Massana, directors assistents de la JOGV: «este projecte té un valor incalculable»

Mario Torres Mas, director de MIKROKOSMOS, entrevista als directors assistents de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Edgar López i Miquel Massana. Ells dos són els encarregats de dirigir el concert de la JOGV dijous 21 de setembre de 2023 al Palau de les Arts, dins del Festival Ensems. Ens parlen del procés conjunt d’assajar i treballar amb els compositors i les compositores, dels avantatges de treballar música contemporània amb joves intèrprets, i del seu pas estos dos anys com a directors assistents de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

El concert tindrà lloc al Palau de les Arts de València, dijous 21 de setembre a les 18.00 hores. S’estrenaran obres de tres joves compositors, que han treballat junt amb el compositor Hèctor Parra en el procés d’assajos amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. Edgar López dirigirà l’estrena de les obres Mugre, de Demian Rudel Rey (1987), i Colors, Esther Pérez Soriano (1990). Per la seua banda, Miquel Massana dirigirà l’obra Die Isolation, de Sergi Puig Serna (1989).

Pots vore l’entrevista completa ací:

2 comentarios en “Edgar López i Miquel Massana, directors assistents de la JOGV: «este projecte té un valor incalculable»

Deja un comentario